Het boodschappenlijstje van BK Häcken

Wat zegt de Zweedse pers eigenlijk over het optreden van gisteravond? Eigenlijk alles wat je al weet. De bal op de lat van Yusin, het grote overwicht van AZ, de verzengende hitte en de complimenten voor Häcken die de verdediging toch staande weet te houden. Maar waar het vooral in Aftonbladet en Göteborgs Posten over gaat is: waar was hun topscorer Alexander Jeremejeff eigenlijk?

Met 7 goals is hij de productiefste speler van de Zweedse club. Hij was in Alkmaar, trainde mee en was er helemaal klaar voor om te vlammen. Maar hij mocht niet. En de reden is dat sportmanager Sonny Karlsson vergeten was hem op de lijst te zetten. Lijst? Ja, lijst!

Een week voor aanvang van de Europa League wedstrijd moeten er wat administratieve zaken afgehandeld worden. Bijvoorbeeld het invullen van een lijst met de spelers die geregistreerd zijn voor het tweeluik. Ik heb me er niet verder in verdiept, maar zoveel is wel duidelijk: als je niet op het boodschappenlijstje staat mag je niet meespelen. De kans is klein dat hij in de ontmoeting met AZ in Göteborg meespeelt, aldus Göteborgs Posten.

Dit is een enorme opsteker voor AZ. Ik hoop dat we snel meer horen hierover.

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: