Over de blogger

Ik ben Jaap van der Marel, geboren in de regio Leiden waar ik nu ook woon. Ik ben echter opgegroeid in “AZ country”.  Ik volg mijn oude liefde weer sinds mijn 6-jarige zoon op voetbal zit. Hij gaat regelmatig met me mee naar het stadion. Naast voetbal hou ik van schrijven, fotograferen en reizen. Ik deel op opbouwende, positieve en soms humoristische wijze mijn mening over AZ en alle facetten rondom deze (sub)topclub. Daarmee wil ik je laten zien waarom AZ zo boeit. 

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: